Tantra: speelplaats of mijnenveld?

Vorige week gaf ik op verzoek van de zedenpolitie Zeeland West-Brabant een lezing aan een bomvolle zaal vol zedenrechercheurs over tantra. Het kaf begint zich duidelijker van het koren te onderscheiden in ‘tantra-land’. Het meldpunt tantra-misbruik krijgt steeds meer meldingen van (tot nu toe mannelijke) masseurs die grensoverschrijdend te werk zijn gegaan. In het licht van de #metoo discussie is me gevraagd mijn beeld te schetsen van wat tantra nu inhoudt.

Wilt u ervaringen over deze lezing horen van uw collega-zedenrechercheurs, dan kunt u contact opnemen met de afdeling Zeden, Politie Zeeland West-Brabant. Wilt u een lezing boeken, neem dan contact met mij op. Onder de video (waar de agenda van de lezing in grote lijnen is te zien) is een contactformulier toegevoegd.

Please prove you are human by selecting the Car.