Categories
Tantra

Gratis wekelijkse films

Hoe gebruik je tantramassage om zélf tot rust te komen? Tantra in tijden van stress

Ja, hoe? Door lichaamswerk. Daar zit onze bron van rust, onze aarding, waarheid, veiligheid, ons vertrouwen en liefde. En dat is precies wat ik doe met tantrawerk. Ik help mensen die toe zijn aan zuivere gevoelsscholing en die relationeel intelligent willen worden. Door midden van tantrawerk. En dat is: in contact, met massages, workshops, en de jaartraining. Jezelf beter leren kennen en de ander. Zodat er diepe verbinding en liefde ontstaat.

Maar ja.

Nu de komende weken en maanden – of hoe lang of kort deze Coronacrisis ook gaat zijn – juist onderling contact wordt ontmoedigd, ligt HeartPepper nagenoeg stil (de jaartraining is opgeschoven naar mei trouwens en gaat wel door). Maar er is van alles te leren waar je je huis niet voor uit hoeft. En ook al is de schaal van deze crisis immens veel groter dan we ons überhaupt kunnen voorstellen: au fond vallen we in stress-situaties allemaal weer terug in onze niet zo behulpzame patronen. Dus de vraag is: hoe kan tantra je helpen in stress, … welke het ook is. En daar kan ik je mee helpen. Voor wie nog niet weet wat tantra is, kun je hier op deze site meer uitleg vinden. Maar je kunt je ook gewoon inschrijven, hieronder.

“Want oeh hey, tantra! Dat is toch iets met seks?”

Tántra. Dat woord roept van alles op: spanning, nieuwsgierigheid maar ook verkeerde vooronderstellingen. Maar je bent in elk geval hier aanbeland. Nu nog door de bomen het bos zien (en het kaf van het koren scheiden), want er is nògal wat diversiteit in tantra-uitingen. HeartPepper® biedt al bijna 10 jaar workshops, coaching en training. En het hart van HeartPepper® (waar het allemaal mee begonnen is): massages – uiteraard. 

Daarom krijg je, als je je nu inschrijft, elke week gratis een film van HeartPepper®.

Gratis filmserie over tantrawerk zolang Corona heerst

Tantrawerk is als ingang heel erg gewild: een pure werkvorm die je innerlijk gedoe en egostructuren doorbreekt, meteen aankomend bij waar je wilt zijn: midden in je stille, open ruimte van rust. Daar ben je heel, compleet en bárst je van de zelfliefde. Ook jij. Als je er niet zelf bij bent geweest, zou je het niet geloven. Zo ‘eenvoudig’ en zo bijzonder tegelijk? Kan dat? Ja. Want in het lichaam ligt jouw diepe rust én waarheid. Dat is een natuurwet.

Gratis 1e film: woensdag 23 maart 2020 t/m woensdag 30 maart 2020.

Ik ga met deze gratis films door zolang Corona heerst, onder de volgende voorwaarden: het aanbod kun je 1 week kosteloos bekijken. Daarna gaat die film op slot en gaat de volgende film open. Alles wordt uiteindelijk onderdeel van de betaalde training.

Module 1

“De wetenschappelijk bewezen waarheid over hoe je jezelf lichamelijk kunt geruststellen zonder aanraking met een ander.”

Schrijf je hier in.

Aanbod; tantra in times of Corona

Wat krijg je? Elke week 1 gratis film, met tips die allemaal gaan over tantra- en lichaamswerk, volgens het model van HeartPepper® – afgestemd op tijden van Corona/stress.

De hele verzameling films wordt uiteindelijk allemaal een betaalde online training. Maar, de gratis variant is steeds 1 week gratis. Heel eenvoudig dus; doe daar je voordeel mee en schrijf je in. Ik ben ook filmmaker, dus het worden hoogwaardige, informatieve, mooie filmpjes waar je met plezier naar zult kijken.

7 stappen model, 7 thema’s

Thema’s: waarheid, veiligheid, contact, intimiteit, liefde, afstemde aanraking, sacred sexuality, levenslust. Want:

 • Zonder waarheid geen veiligheid…
 • Zonder veiligheid geen contact…
 • Zonder contact geen intimiteit…
 • Zonder intimiteit geen liefde…
 • Zonder liefde geen afgestemde aanraking…
 • Zonder afgestemde aanraking geen prettige seksualiteit…
 • En zonder liefde en seksualiteit…geen levenslust.

Resultaten

Resultaten van deze video’s zullen, onder andere, zijn:

 • Je leert meer vaardigheden om echt aanwezig te zijn, bewust en belichaamd;
 • Je leert je adem te gebruiken, en geluid en beweging als ‘tools’ om je energie uit te drukken;
 • Je kunt je vrijmaken van angst, schuld en schaamte;
 • Je kunt je meer vervuld gaan voelen, zachter en krachtiger tegelijk;
 • Je kunt de mogelijkheid aanleren om delen in jezelf die ‘in slaap gesust’ zijn weer wakker te maken;
 • Je ervaart hoe het is om naar binnen gerichte energie vrij te maken en los te laten naar buiten;
 • Je ontwikkelt steeds meer zelfliefde en zelfcompassie;
 • Je ontspant je ‘verbale’ mind die steeds woorden wil geven aan wat er gebeurt;
 • Je krijgt radicaal nieuwe ervaringen in je lijf die je boodschappen geven waar je niet meer omheen kunt;
 • Je wordt je gewaar van heldere wensen & grenzen die je direct in de praktijk kunt brengen;
 • Je ontwikkelt uitgesproken verlangens die om actie vragen.

Lieve mensen. Pas op elkaar. En op jezelf. En als je soms even niet weet hoe, vind je hier wat richtlijnen die nu misschien meer dan ooit passend zijn.

Gratis 1e film: woensdag 23 maart 2020 t/m woensdag 30 maart 2020.

Ik ga met deze gratis films door zolang Corona heerst, onder de volgende voorwaarden: het aanbod kun je 1 week kosteloos bekijken. Daarna gaat deze film op slot en wordt het onderdeel van de betaalde training.

Module 1:

“De wetenschappelijk bewezen waarheid over hoe je jezelf lichamelijk kunt geruststellen zonder aanraking met een ander.”

Schrijf je hier in.

By HeartPepper

Tantratrainer, -coach en -masseur.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *