Categorieën
Tantra

Nieuws

COVID sucks big time. Tell me about it. Maar het heeft mij ook allerlei mogelijkheden gegeven (en die heb ik dan maar gegrepen). Meer en meer weer terug naar de basis in 1:1 programma’s, zodat ik jullie kan blijven bedienen op een Corona-proof manier.

“It is not the strongest of the species that survives, nor the most intelligent. It is the one that is most adaptable to change.”

Darwin

Het meeste ervan is al weer maanden rollende en het is dus hoog tijd voor een update.

Wat is er veranderd?

Doordat Corona ons allen weerhield van het logisch organiseren van groepen, heb ik – na -tig keer heen en weer geschoven te hebben met mijn groepen – besloten om alles wat terug kan naar 1:1 sessies dan ook als zodanig aan te bieden dit jaar + 2021. Alleen de huidige groep(jes) maken hun programma in de huidige constellatie af. En dat bleek geen slecht besluit. Een op een werken heeft veel voordelen voor jou, als klant. Meer aandacht, meer persoonlijk de diepte in kunnen, thema’s uitwerken die lastiger zijn te doorgronden in groepsprocessen. Etc.

Massages

Wat gebleven is, is de bron van HeartPepper: de tantramassages. Er is daar wel een aantal dingen in gewijzigd. Ik som het even kort op (of lees het hier als je meer tijd hebt nu meteen uitgebreid):

  1. De massagesessies duren in totaal niet meer 3 uur maar is bijna een volledig dagdeel geworden van 4 uur. Er gaat meer moois aan vooraf en is er intensievere nazorg zodat je niet ‘even’ een sessie komt halen maar echt een diepe ervaring. Lees hier verder over ‘wat is een tantramassage?’ als je daar nog geen helderheid over hebt.
  2. Mocht je niet zeker zijn of je wilt investeren in je groei bij HeartPepper, boek dan een kennismakingssessie. Dit kan per januari 2021. Een keer per 4 weken is er dan een introductie-ochtend.
  3. Wat ook veranderd is het afgelopen jaar, is dat ik alleen nog op de donderdagen masseer. Plan dus op tijd je afspraak in, want zoals je misschien weet is mijn schema met dagdelen altijd snel vol.

Nieuw: Jaaropleiding ‘Van Lusteloos naar Levenslust’

Mijn jaartraject van ‘De thuisreis van de Ruwe Diamant’ is helemaal herschreven naar een 1:1 programma. Ik zeg er maar een ding over: lees dit en SPRING zo het nieuwe jaar in.

Nieuw: De Ervaringsleergang

De losse tantramassagesessies maken steeds meer plaats voor klanten die langer willen reizen, die wat ze ervaren willen integreren in hun dagelijks leven. De rust, de ontspanning, het gemak, de eenvoud. Wil je je dus echt blijvend ontwikkelen en radicale veranderingen aanbrengen? Meer liefhebben, meer accepteren, meer diepgang tussen jou en de ander? Dan is dit traject passend. Je krijgt een 2 uur durende massage en na elke massage maak je verslag van je massage-ervaring en koppel ik terug met vragen, feedback en intuïtieve reflecties zodat je er in je dagelijks leven daadwerkelijk iets mee kunt gaan doen. Duur: 6 maanden. Lees hier verder. De eerste deelnemers zijn afgelopen zomer gestart en het is bijzonder, diepgaand en heel verbindend (met name geschikt voor partners).

Weer uitgesteld – zucht -: de Introductieworkshop

De workshop blijft bestaan, want het is het einde. Of ik bedoel natuurlijk: het begin!! Wil je kort eens de thema’s langsvliegen die in de jaaropleiding voorbijkomen, kom dan op deze proeverij. Zodra het weer mag, dan… Bovenaan de pagina staat altijd een update of het deze maand doorgaat of niet. Want hoe lang de pandemie nog duurt, wie het weet mag het zeggen.

Ik spreek jullie vast gauw weer, in alle gezondheid hoop ik: tot gauw!

Corona-vrije Carolien (nog steeds)

Door HeartPepper

Master Tantric Trainer & Coach

Bekijk archief

Geef een reactie

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.