Ervaringsleergang

Ervaringsleergang (ook voor partners)

Als je eenmaal met mijn tantrawerk kennis hebt gemaakt, kun je op uitnodiging een Tantra-ervaringsleergang volgen. Want je kunt de meest mooiste tantramassages volgen maar als je deze ervaringen niet kunt integreren in je dagelijkse bestaan wordt het een verbeteringsproject dat op den duur weer frustreert. Dat wil je niet. Wil je je dus echt blijvend ontwikkelen en radicale veranderingen aanbrengen? Meer liefhebben, meer accepteren, meer diepgang tussen jou en de ander? Dan is dit traject wellicht passend. In deze ‘ervaringsleergang ga je dan echt met mij op reis op weg naar heling en inzichtgeving. Je krijgt een 2 uur durende massage en na elke massage maak je verslag van je massage-ervaring en koppel ik terug met vragen, feedback en intuïtieve reflecties zodat je er in je dagelijks leven daadwerkelijk iets mee kunt gaan doen. Ik ben kristalhelder in het analyseren van gedragspatronen en kan in mum van tijd waarnemen waar je potentie zit. Het is dus in de massage vooral ervaren en voelen en na de massage pas bezig gaan met je inzichten en verbanden zien. Deze leergang bestaat uit 6 sessies die je maandelijks inboekt, inclusief de 6 verslagen/E-coaching. Note: dit kun je ook samen met je partner doen, als relatie-training. Neem daarvoor contact op i.v.m. speciale prijs en maatwerk. 

Particulieren: de kosten voor particulieren voor deze leergang zijn 1775,- Euro (inclusief BTW), de lengte is maximaal een half jaar. 

Ondernemers: ben je ondernemer? Dan zijn de kosten aftrekbaar van de belasting als investering in coaching en betaal je 2.695,- (ex BTW), de lengte is maximaal een jaar. 

Boek hier een intake voor dit proces