Ervaringsleergang

Ervaringsleergang (ook voor partners)

Misschien herken je dit: je zet jezelf te vaak op de laatste plaats, je bent meestal iets te aardig en zorgen voor de ander zit in je bloed. Dat abonnement hebben op het harmoniemodel is heerlijk voor anderen. Jij lost het immers wel op. Jij zet je schouders er wel onder. Jij neemt de verantwoordelijkheid op je voor het geheel. Op je werk vinden ze dit ook allemaal fantastisch: zo veel verantwoordelijkheidsgevoel en zo veel oplossend vermogen! Niet voor één gat te vangen! Maar jij denkt: ‘En ik dan?’ ‘En ik dan???

Die ‘disease to please‘. Stop er toch mee. Je moet thuiskomen bij jezelf en díe partij tevreden gaan stellen. Die verzorgen, daar attent voor zijn, jezelf op de eerste plek zetten. Dát is nodig. Want dat altijd maar aardig doen is vaak helemaal niet zo onbaatzuchtig als het wel lijkt. In veel gevallen hoop je onbewust dat je er iets voor terugkrijgt. Zonder dat je het zo bedoelt is het toch een uitwisseling met een stille agenda. Ondertussen voel je hoe de weegschaal voor de zoveelste keer weer naar één kant doorslaat. Heb je last van wrok? Ben je diep van binnen boos omdat jij ‘nooit iets terugkrijgt?’, of ben je verdrietig omdat je moet vechten om gehoord en gezien te worden?

Het is niet nobel als je je zelfwaarde moet voeden door steeds maar weer uit te moeten lokken hoe ‘goed’ en ‘lief’ je bent. Je leeft met een ‘like-button’ op je voorhoofd en als niemand drukt, ben jij ongelukkig. Dat is afhankelijk gedrag. En met je zelfbeeld afhankelijk maken van andermans reactie, geef je de regie over je eigen leven weg.

Waarachtige autonomie in verbinding is niet gebaseerd is op ‘emotionele ruilhandel’ maar op schone, respectvolle, liefdevolle uitwisseling waar geven en nemen met elkaar in balans zijn. Trouwens, terzijde: als je graag je ‘soulmate‘ wilt vinden of je huidige relatie opnieuw leven in wilt blazen, dan weet je misschien dat die reis ook bij jou begint. Dus: echt schóón genoeg van je eigen geploeter? Speel jezelf dan vrij en stap in.

Als je eenmaal met mijn tantrawerk kennis hebt gemaakt, kun je op uitnodiging dus deze Tantra-ervaringsleergang volgen. Want je kunt de meest mooiste tantramassages volgen maar als je deze ervaringen niet kunt integreren in je dagelijkse bestaan wordt het een verbeteringsproject dat op den duur weer frustreert. Dat wil je niet. Wil je je dus echt blijvend ontwikkelen en radicale veranderingen aanbrengen? Meer liefhebben, meer accepteren, meer diepgang tussen jou en de ander? Dan is dit traject wellicht passend.

In deze Ervaringsleergang lopen we vervolgens in 7 maanden samen door de 7 cruciale stappen waarmee je jezelf flink tegen het licht houdt als het gaat over jouw patronen in de liefde. Daarvoor móeten we omkijken. Wat heb jij geleerd over hoe je trouw mag zijn aan jezelf? Hoe werd er bij jou thuis omgesprongen met de waarheid? Voel je je eigenlijk wel veilig in dit leven, of ben je nog steeds vooral gericht op dat verkrijgen via de ander? Kun je goed contact maken met jezelf of ben je met je energie altijd bezig met anderen te fixen en plezieren? En hoe doe je dat eigenlijk? Wat zeg je daar zelf over, wat vinden je vrienden daarvan? Durf je jezelf helemaal te laten zien in gezelschap? Of is intimiteit voor jou gevaarlijk terrein, omdat je het koppelt aan ‘jezelf verliezen’ ? Heb je als je eerlijk bent niet echt een idee hoe je om afgestemde aanraking moet vragen, met respect voor jouw wensen en grenzen? Of ga je vanuit lust misschien te snel over tot de daad omdat je denkt dat de ander dat wil, schrik je dan van jezelf en moet je later weer terugkrabbelen? Zit er schaamte op vrije seksualiteit of voel je je misschien te onhandig?

Dit kan je allemaal enorm in de weg zitten als je ten volste liefde wilt kunnen geven én leren ontvangen. En in dat laatste zit jouw leerproces.

Laat ik het in een paar simpele zinnen zeggen, wat deze Ervaringsleergang je oplevert. Dit is dé Routekaart naar Echte Liefde op de plaats waar het moet beginnen: je krijgt een Oersterke relatie met jezelf. En dat leidt automatisch tot het aantrekken van mensen die op precies die frequentie leven.”

Het Odin Process

In deze ervaringsleergang ga je met mij op reis op weg naar heling en inzichtgeving. Zeven maanden, met een maandelijkse sessie op de praktijk en met reflectieverslagen erna. We werken dus 1:1. Je krijgt een 2 uur durende massage en na elke massage maak je verslag van je massage-ervaring en koppel ik terug met vragen, feedback en intuïtieve reflecties zodat je er in je dagelijks leven daadwerkelijk iets mee kunt gaan doen. Na elke massage hebben we de dag erna een Zoom-sessie van 30 minuten. Ik ben kristalhelder in het analyseren van gedragspatronen en kan in mum van tijd waarnemen waar je potentie zit. Het is dus in de massage vooral ervaren en voelen en na de massage pas bezig gaan met je inzichten en verbanden zien. Deze leergang bestaat uit 7 sessies die je maandelijks inboekt, inclusief de 7 verslagen/E-coaching. Note: dit kun je ook samen met je partner doen, als relatie-training. Neem daarvoor contact op i.v.m. speciale prijs en maatwerk. 

‘The Odin Process’ van HeartPepper® – de 7 stappen naar een OERsterke relatie met jezelf
  1. Zonder waarheid geen veiligheid…
  2. Zonder veiligheid geen contact…
  3. Zonder contact geen intimiteit…
  4. Zonder intimiteit geen liefde…
  5. Zonder liefde geen afgestemde aanraking…
  6. Zonder afgestemde aanraking geen prettige seksualiteit…
  7. En zonder liefde en seksualiteit geen levenslust.

Sessie 1: Thema: De Waarheid

Het allerliefst zou je elk moment in je leven ‘radically honest’ willen durven zijn. Helemaal (en dan ook echt he-le-maal) recht doen aan jouw eigen gevoelens, talenten, drijfveren, waarden, ideeën, dromen en verlangens zodat je op je eigen-wijze leeft en liefhebt. Honderd procent trouw aan jezelf.

Sessie 2: Thema: Veiligheid

Het allerliefst zou je precies weten hoe je de emotionele veiligheid in jezelf kunt vinden, weten welke stappen je daar voor moet zetten zodat je je daarmee meteen ook veilig bij de ander voelt (want zo werkt het!).

Sessie 3: Thema: Contact

Het allerliefst zou je contact kunnen maken vanuit je eigen essentie, daar je stevigheid en bron willen voelen, zodat je onwankelbaar én toegankelijk tegelijk bent. Krachtig en kwetsbaar durven zijn.

Sessie 4: Thema: Intimiteit

Het allerliefst zou je intiem worden met respect voor jouw eigen wensen en grenzen zodat je nooit meer de schone schijn hoeft op te houden of toneel hoeft te spelen.

Sessie 5: Thema: Liefde

Het allerliefst zou je de allerliefste partner(s) treffen die echt als gelijkgestemde(n) aanvoelen en daarmee in verbinding blijven in alle openheid, liefde en transparantie. Er is balans tussen geven & nemen.

Sessie 6: Thema: Afgestemde Aanraking

Het allerliefst zou je afgestemd willen leren aanraken en ook zo aangeraakt willen worden, zodat je samen diepgang en liefde kunt voeden in jullie lichamelijke en spirituele samenzijn.

Sessie 7: Thema: Seksualiteit

Het allerliefst zou je helemaal jezelf zijn in je seksuele liefdesleven, waar schaamte of oude remmingen verleden tijd zijn. Je partner voelt je (weer) aan omdat jij jezelf trouw bent. Het allerliefst zou je weer vol levensvuur zitten, zin hebben in het leven. Ogen hebben waar sprankeling in zit, die aanstekelijk enthousiasme en liefde uitstralen. Levenslust!

Ja, het allerliefst zou je dat allemaal willen…Omdat je weet dat het dan op alle vlakken in je leven stroomt.

Particulieren: de kosten voor particulieren voor deze leergang zijn € 2775,- (inclusief BTW). 

Ondernemers: ben je ondernemer? Dan zijn de kosten aftrekbaar van de belasting als investering in coaching en betaal je € 3.975,- (ex BTW).

Boek hier een intake voor dit proces

close