Workshop ‘De Dans van Afstand & Nabijheid’

Details
Date:

January 26

Time:

09:30 am - 05:30 pm

Click to Register: https://www.eventbrite.com/e/workshop-de-dans-van-afstand-nabijheid-tickets-89468449541
Organizer

Carolien Oosterhoff - HeartPepper

Website: https://www.eventbrite.com/o/carolien-oosterhoff-heartpepper-29171858525
Venue

Onder Velours

268 Oudegracht aan de Werf, 3511 NV Utrecht

Utrecht, UT, NL, 3511 NV

Hoe geef jij intimiteit vorm? In deze workshop ervaar je leer je een volle dag hoe jij contact en intimiteit vormgeeft in je leven.

De Dans van Afstand & Nabijheid (voor m/v/x en LGBTQIAP)

We ‘dansen’ wat om elkaar heen in dit leven. Dan weer dichtbij elkaar, dan weer verder van elkaar af. We worden intiem, en we nemen weer afstand, we worden intiem, en we nemen weer afstand. Deze beweging, ook wel ‘de dans van afstand & nabijheid’ genoemd is een natuurlijk fenomeen. Niemand kan de hele dag 100% intiem met de ander zijn. Maar niemand kan ook echt 100% zonder diep contact met anderen en altijd maar op afstand blijven. In deze ‘dans’ komen we ons natuurlijke verlangen én ons gedoe tegen. De een is bang voor de afstand. De ander is bang voor de intimiteit.

Hoe geef jij intimiteit vorm?

In de maandelijkse workshop ‘De Dans van Afstand & Nabijheid’ – geen letterlijke dans-workshop dus – ervaar je en leer je een volle dag hoe jij contact en intimiteit vormgeeft in je leven. Wat kom je tegen in hoe je contact maakt en afhoudt? Welke blokkades (her)ken je die je inzet om jouw parel in de oester te beschermen? En hoe maak je de weg van binnen naar buiten weer zacht en liefdevol open? Een workshop over raken en geraakt worden, een reis over wensen en grenzen, een verkenningstocht in autonomie en overgave. Je maakt een korte reis langs het door HeartPepper® ontwikkelde 7 stappen model:

Zonder waarheid geen veiligheid…

Zonder veiligheid geen contact…

Zonder contact geen intimiteit…

Zonder intimiteit geen liefde…

Zonder liefde geen afgestemde aanraking…

Zonder afgestemde aanraking geen prettige seksualiteit…

En zonder liefde en seksualiteit…geen levenslust.

In deze workshop leer je je intimiteitspatronen herkennen, verkennen en in beweging brengen en is voor vrouwen én mannen, alleen of als partners. We verwachten van je dat je bereid en in staat bent je eigen situatie als ingang voor je leren te gebruiken.

By HeartPepper

Tantratrainer, -coach en -masseur.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *