Foto- en film shoot

Voor een foto- en filmshoot ben ik op zoek naar modellen. 

Ben je:

1. Tussen de 35/40 en 65 jaar oud? 
2. Houd je van natuurlijke schoonheid en groen, en ben je spiritueel aangelegd?
3. Ben je geen ‘typisch’ fotomodel maar mooi-mooier-mooist omdat je naturel prachtig bent? Alle kleuren van de regenboog welkom (uiteraard, maar ik zeg het maar even)! En dik, dun, jong, oud. Welkom!
4. Vind je het leuk om een middag ‘scenes’ op film te zetten, in het mooie lente-licht? 
5. Kun je je vereenzelvigen met zelfontwikkeling, nieuwsgierigheid, avontuur, buiten bestaande kaders experimenterend en persoonlijke groei? 

Ik vraag dit, omdat ik ervan overtuigd ben dat echte persoonlijkheid zichtbaar wordt in je gezicht. Daarom zoek ik jou.

Uiteraard houden we de #anderhalvemeter aan. En dat kan prima, met een goede lens. Ik ben filmmaker en heb professionele apparatuur.

Meld je dan aan

Dan maken we prachtige portretten en vertel ik je alles over de samenwerkingsmogelijkheden. Ik heb een hele grote bibliotheek met bron/filmbeelden + fotomateriaal die ik wil gaan gebruiken voor Getty. Daarbij werken we samen, want als er een film of foto verkocht wordt lever ik je een percentage van de verkoop. Denk niet dat je daar rijk van wordt, trouwens. Ik ook niet namelijk. Maar ik ga voor expressie en willen bijdragen aan een mooiere wereld. En voor mij gaat dat over ‘back to basics’ vooral en natuurlijke schoonheid.

Schrijf je in! Je komt dan op de nieuwsbrief van HeartPepper terecht en daar staat er af en toe een update in over dit project. Ik heb er zin in! En vooral in onze ontmoeting.