Introductieworkshop

Deze workshop is momenteel weer on Hold, in verband met de maatregelen van het RIVM. Groet, Carolien. D.d. 6 november 2020

De ‘Dans’ van Afstand en Nabijheid

We ‘dansen’ wat om elkaar heen in dit leven. Dan weer dichtbij elkaar, dan weer verder van elkaar af. We worden intiem, en we nemen weer afstand, we worden intiem, en we nemen weer afstand. Deze beweging, ook wel ‘de dans van afstand & nabijheid’ genoemd is een natuurlijk fenomeen. Niemand kan de hele dag 100% intiem met de ander zijn. Maar niemand kan ook echt 100% zonder diep contact met anderen en altijd maar op afstand blijven. In deze ‘dans’ komen we ons natuurlijke verlangen én ons gedoe tegen. De een is bang voor de afstand. De ander voor de intimiteit. Soms komen we in een emotionele achtervolging terecht waarbij de een de ander steeds hetzelfde verwijt: ‘kom nu toch niet zo dichtbij’ en ‘houd nu toch niet zoveel afstand’.

Maak kennis met ‘the Odin Process’

In de maandelijkse workshop ‘De Dans van Afstand & Nabijheid’ – geen letterlijke dans-workshop dus – ervaar je een volle dag hoe jij contact en intimiteit vormgeeft in je leven. Wat kom je tegen in hoe je contact maakt én afhoudt? Welke blokkades (her)ken je die je inzet om jouw parel in de oester te beschermen? En hoe maak je de weg van binnen naar buiten weer zacht en liefdevol open? Een workshop over raken en geraakt worden, een reis over wensen en grenzen, een verkenningstocht in autonomie en overgave. Het is meestal ook de eerste stap richting de jaartraining.

  • Zonder waarheid geen veiligheid…
  • Zonder veiligheid geen contact…
  • Zonder contact geen intimiteit…
  • Zonder intimiteit geen liefde…
  • Zonder liefde geen afgestemde aanraking…
  • Zonder afgestemde aanraking geen prettige seksualiteit…
  • En zonder liefde en seksualiteit geen levenslust.

Werkvormen

Methoden die we gebruiken: Inquiry, Voice Dialogue, Kunst, Poëzie, Verhalen, Spel, Ritual Play, Kaart-werk, Inner journeys, Wheel of Consent, Schrijven, Body-tracking, Ademwerk, Tandava-dans. De ziel spreekt niet tot ons…ze fluistert. Wat hoor je? 

Data

Frequentie: elke maand (met het maximaal aantal deelnemers dat mag van RIVM)

TrainerCarolien Oosterhoff

Kosten: 170,- Euro (excl BTW)

Tijden: 10.00 uur tot 17:00 uur

Lokatie: Centrum Amarelo (Amsterdam)

Eerstvolgende datum: zaterdag 7 november 2020 (Corona cancel)

Maximaal: 10 deelnemers

Deze introductieworkshop is vooral geschikt voor jou als je eerst eens kennis wilt maken met mij en mijn werkwijze, voordat je je aanmeldt voor het Tantra-Therapie-Traject.

Kosteloos kennismaken?

Elke eerste maandag van de maand geef ik een kosteloze Zoom-sessie van 21.30-22.00 uur over deze workshop. Doe je mee? Mail mij dan via het contactformulier en zet er even bij voor welke datum (!) je je aanmeldt. Je krijgt dan van mij een Zoom-link. Ik zie je graag daar. Bereid je vooral voor met wat je graag zou willen weten.