Maak een afspraak

Om moedig te zijn is angst nodig. Dus als je het spannend vindt om een afspraak te maken ben je juist op de goede weg. Verzamel vervolgens beide en vul onderstaand formulier in voor een intake. Want een goede intake van tevoren is van belang, voor ons allebei. Ben je op de goede plek bij mij? Zoek je wel precies dit? Op deze manier? Ben ik wel de aangewezen persoon? Die vragen zijn belangrijk om beantwoord te krijgen. Daarom spreek ik je graag eerst telefonisch, dan kun je zelf ook voelen of het voor jou klopt.

Dagen

Op woensdag overdag tussen 09.30 en 18.00 uur geef ik HeartPepper® Conscious Tantric Massage Sessions, op donderdagmiddagen/avond tussen 13:30 en 21:30 uur is er Persoonlijke Werk, Training & Coaching. Vul onderstaand formulier in en druk op ‘verzend’ dan neem ik contact met je op voor het maken van een telefonische afspraak.

Note: voor de massages geldt momenteel i.v.m. drukte een wachtlijst van ca. 7 weken. Er is ook een tweede wachtlijst waar je op geplaatst wordt als er bijvoorbeeld iemand uitvalt door ziekte of Corona-twijfel.

Plichten en rechten bij individuele sessies

Ik ga er vanuit dat als je een afspraak maakt, je notie hebt genomen van de Algemene Voorwaarden. Ik ben lid van de Ethische Commissie van Phoenixopleidingen en onderworpen aan deze klachtenregeling.

Wanneer je dit contactformulier invult, geef je tevens toestemming voor opname in de mailingslijst. Daar kun je je overigens ook weer met 1 klik uit verwijderen, mocht je dat willen.

    Toon a.u.b. dat u menselijk bent door de selectie van het hart.

    close