Misschien heb jij dat ook, net als ik, dat als je ‘nieuwsbrief’ ergens ziet staan dat je dan denkt: neeeeeeee, dank je, zeker elke dag allemaal onnodige briefjes van je krijgen!!! Thanks, but no thanks.

Echt, ik snap je. Als ik vaker nieuwsbrieven ontvang van ondernemers dan dat mijn vrienden, lovers of familieleden in mijn inbox verschijnen (alsjeblieft niet dagelijks, zeg), dan ga ik weer van de lijst af. Ik wil gewoon echt niet gespamd worden. Dus met het adagium: ‘wat gij niet wilt dat u geschiedt doe dat ook een ander niet’….in mind vertel ik je precies wat je krijgt als je je inschrijft:

Elke week op dinsdag krijg je automatisch de ‘nieuwste blogs’ binnen, op voorwaarde dat ik iets geschreven heb natuurlijk, anders blijft het stil.

En onregelmatig krijg je – wanneer ik echt zelf iets kwijt wil (over mijzelf, of over iets heel inspirerends) de nieuwsbrief. In mijn nieuwsbrieven lees je ook dingen die je nergens anders van mij online terugvindt. Een beetje een ‘best kept secret’ van HeartPepper.

Tot gauw,

Carolien

Nieuwsbrief inschrijven