Tarieven

Leergang, dagdeel tantra, kennismakingssessie

Ik werk voornamelijk met klanten die een reis willen afleggen en die niet op zoek zijn naar een eenmalige ‘injectie’ hulp. Lees op deze pagina daarom even alles door, want er is een aantal manieren waarop ik je kan helpen.

Ervaringsleergang (ook voor partners)

Als je eenmaal met mijn tantrawerk kennis hebt gemaakt, kun je op uitnodiging een Tantra-ervaringsleergang volgen. Want je kunt de meest mooiste tantramassages volgen maar als je deze ervaringen niet kunt integreren in je dagelijkse bestaan wordt het een verbeteringsproject dat op den duur weer frustreert. Dat wil je niet. Wil je je dus echt blijvend ontwikkelen en radicale veranderingen aanbrengen? Kijk dan bij de Ervaringsleergang.

Note: dit kun je ook samen met je partner doen, als relatie-training. Neem daarvoor contact op i.v.m. speciale prijs en maatwerk. Ik ben Registercoach en sta ingeschreven bij het Abituriëntenregister.

Particulieren: de kosten voor particulieren voor deze leergang zijn 2.775,- Euro (inclusief BTW).

Ondernemers: ben je ondernemer? Dan zijn de kosten aftrekbaar van de belasting als investering in coaching en betaal je 3.975,- (ex BTW).

Boek hier een intake voor dit proces

Tantramassage: ½ dag sessies (ocht/midd/av)

De totale kosten voor een losse tantramassagesessie (= 4 uur) is voor particulieren €295,- (incl. BTW) en voor ondernemers €405,- (ex. BTW / aftrekbaar i.v.m. coaching). Je ontvangt:

  • Intake: ±30 minuten kosteloze telefonische intake;
  • Opstelling: 60 minuten voorafgaand aan de massage een Opstelling van het ‘Verlangen’ (daar vertel ik je over bij de intake);
  • Begeleide meditatie: een begeleide meditatie om te laten landen in je lichaam;
  • Massagesessie: een 2 ½ uur durende tantramassage;
  • Nazit: een nazit/lig met thee en nog een paar woorden; en
  • Nazorg: een week E-coaching als nazorg/integratie. 

Boek hier een intake voor een tantramassage dagdeel

Ik snap dat je wilt weten met wie je in zee gaat als je investeert in een leerpad bij mij. Wil je kennismaken met mijn methode? Dan is er speciaal voor jou de proefochtend, op elke 4e donderdag van de maand. Je kunt dan een 30 minuten-afspraak krijgen (+ massage rug) en betaalt daarvoor dan 30,- Euro (incl. BTW). Dan weten we voldoende of we met elkaar kunnen werken of niet. Van dit aanbod kun je éénmalig gebruikmaken, omdat het bedoeld is ter introductie. Hier kun je meteen boeken en betalen, dan ben je verzekerd van je plek. Mocht je liever eerst eens online aanschuiven, kijk dan hier.

Telefonisch consult

Mocht je gewoon eerst een willen praten, dan ben ik je bereiken op woensdagochtend tussen 08:00 en 11:30 uur op (085) 004 15 53. Daarvoor reserveer je een datum en tijd. Neem daarvoor contact op. De kosten zijn 35,- Euro voor 20 minuten (ex BTW als je een factuur wilt).

Plichten en rechten bij individuele sessies

Als je een afspraak maakt, ga ik er vanuit dat je notie hebt genomen van de Algemene Voorwaarden.

Ik ben lid van de Ethische Commissie van Phoenixopleidingen en onderworpen aan deze klachtenregeling.

HeartPepper® is een handelsnaam van OdinProductions en staat bij de KvK ingeschreven onder nummer 61622117. Ondernemers die een factuur willen voor aftrek van de belasting moeten er voor zorgen dat het factuurbedrag 10 dagen voor de eerste afspraak op de rekening staat.

Maak een afspraak voor een intake:

    Toon a.u.b. dat u menselijk bent door de selectie van de ster.

    close