De totale kosten voor een tantramassage-pakket: €255,-. Je ontvangt:

  • ±20 minuten kosteloze telefonische intake;
  • Een 3 uur durende sessie (waarvan 2 uur massage);
  • Twee x 30 minuten coaching tijdens deze afspraak; en
  • Een week E-coaching als nazorg/integratie. 

E-coaching op integratie

Na de sessie krijg je 1 week kosteloos E-coaching, zodat ik je op weg kan helpen met de integratie thuis. Want je kunt de meest mooiste trainingen volgen maar als je ze niet kunt integreren in je dagelijkse bestaan wordt het een verbeteringsproject dat op den duur weer frustreert. Dat wil je niet. Wil je je inschrijven voor 3 maanden E-coaching (uitsluitend mogelijk ná het boeken van een massage waar we elkaar hebben leren kennen), dan krijg je daarvoor de mogelijkheid aan het einde van de eerste week. Probeer eerst maar ’s uit of E-coaching als nazorg een methode is die goed voor je voelt. Kosten voor 3 maanden nazorg E-coaching zijn €197,- ex BTW.

Cadeaubon

Wil je iemand verrassen? Geef dan de cadeaubon van HeartPepper®. Print ‘m uit, zet de naam er op en doe er een mooie strik om. De intakeprocedure blijft overigens hetzelfde, zodat de ontvanger van het cadeau goed kan landen.

Plichten en rechten bij individuele sessies

Als je een afspraak maakt, ga ik er vanuit dat je notie hebt genomen van de Algemene Voorwaarden.

Ik ben lid van de Ethische Commissie van Phoenixopleidingen en onderworpen aan deze klachtenregeling.

HeartPepper® is een handelsnaam van OdinProductions en staat bij de KvK ingeschreven onder nummer 61622117. Ondernemers die een factuur willen voor aftrek van de belasting moeten er voor zorgen dat het factuurbedrag 10 dagen voor de eerste afspraak op de rekening staat.

Maak een afspraak voor een intake:

    Toon a.u.b. dat u menselijk bent door de selectie van het Kopje.