Team

Carolien Oosterhoff- oprichter HeartPepper®, multitalent, filmmaker, schrijver en zanger.

Ik ben een creatieve, vrije geest en gedreven lichaamswerker met een sterke rechter- én linkerhersenhelft. Ben dol op eenvoud. Maar oef, dat heb ik echt moeten bevechten. Lang was ik verslingerd aan complexiteit, maar niet uit vrije wil. Een wirwar aan 'uitzoekdingen' in mijn ziel...

Lees hier verder...

Theo Arp - Bekkenbodemmasseur, vierhandse collega en superleuk gitaarspeler.

Behalve dat ik werk in de geestelijke gezondheidszorg op het gebied van reïntegratie heb ik mij in massages bekwaamd. Bijzonder, ik had eigenlijk nooit gedacht dat het mogelijk zou zijn deze twee gebieden te combineren: het mensenwerk en het lijfwerk! Tot ik ...

Lees hier verder...

Irene - Tegenlezer pur sang, fietser, wandelaar en de grappigste introvert die ik ken.

Ik (Carolien) schrijf al mijn teksten zelf maar maak met groot plezier gebruik van Irene haar tegenleeskunsten. Ze haalt werkelijk elke spelfout, stijlfout, interpunctiefout en dubbele spatie eruit. Heb je een fout ontdekt waar je haar blij mee maakt ;-)? Mail Irene dan, zij past het direct aan!

Mail Irene...

Vacature VA

In het najaar van 2021 ben ik op zoek naar nog een PA die mij kan helpen. Een paar kernwoorden die bij jou passen:

 

Lees hier verder...

Zijn er andere vragen die je graag zou willen stellen?

Kom dan naar de Open Dag op 11 september 2021.

Oude wijsheid + nieuwe wetenschap

HeartPepper combineert oude wijsheid graag met nieuwe wetenschap. Dat betekent: we zijn vernieuwend, progressief en modern maar hangen met liefde aan tradities en rituelen die helpen met het vormgeven van jouw groei.

Expertise

Wie er ook werkt met, voor en samen met HeartPepper, we hebben allemaal gedegen opleiding en kennis achter onze kiezen. Ook ons eigen leven hebben we op zijn tijd binnenstebuiten gekeerd. Zodat je werkt met mensen van vlees en bloed en beslist geen boekjespraatjesmakers.

Ervaring

We zijn bij HeartPepper 45+-ers, dus er zit sowieso al 20 jaar werkervaring in ons per persoon. Tel dan nog ons onze levenservaringsjaren erbij op, en dan onze samenwerking...dat staat garant voor diepgang, kwaliteit en gedegen ruggensteun.

Contact

Welkom!

m (085) 004 15 53
e sayhello [at] hearthepper.nl