Team

Carolien Oosterhoff- oprichter HeartPepper®, multitalent, filmmaker, schrijver en zanger.

Ik ben een creatieve, vrije geest en gedreven lichaamswerker met een sterke rechter- én linkerhersenhelft. Ben dol op eenvoud. Maar oef, dat heb ik echt moeten bevechten. Lang was ik verslingerd aan complexiteit, maar niet uit vrije wil. Een wirwar aan 'uitzoekdingen' in mijn ziel...

Lees hier verder...

Theo Arp - Bekkenbodemmasseur, vierhandse collega en superleuk gitaarspeler.

"Behalve dat ik werk in de geestelijke gezondheidszorg op het gebied van reïntegratie heb ik mij in massages bekwaamd. Bijzonder, ik had eigenlijk nooit gedacht dat het mogelijk zou zijn deze twee gebieden te combineren: het mensenwerk en het lijfwerk! Tot ik ...(...)"

Lees hier verder...

Gerphil Kerkhof - Zijnsgeoriënteerd trainer/coach en fotograaf.

Gerphil begeleidt met name mensen met ADD/ADHD. Hij kent ADD van binnenuit. We verzorgen in 2022 samen weekenden voor neurodiverse koppels. Gerphil is slim, gevoelig, heeft ongelooflijke droge humor en kent het klappen van de zweep van het leven maar al te goed. Luisteren naar zijn hart en zijn eigen ritme is zijn grote kracht. Fotografie en schrijven zijn kunsten.

Lees hier verder...

T.....

Hier komt de tekst van T. te staan. [under construction]

Website van T...

Nienke Griffioen - assistente

Nienke helpt op workshops af en toe mee met alle verzorging. We kennen elkaar al heel lang; toen ik bij Krauthammer International werkte was zij ook al mijn assistente. En niet voor niets heb ik altijd nog contact met haar. Nienke heeft oog voor de mens, voor de verzorging, is stipt met het klaarzetten van de spullen en is de liefste assistente die ik me maar kan wensen.

Lees hier verder...

Charlotte Rinzema-Sondaar - Graphic Designer

Charlotte Rinzema-Sondaar verzorgt veel grafisch werk, voor op mijn websites en ontwerpt speciaal drukwerk. We kunnen lezen en schrijven met elkaar, ze begrijpt meteen wat ik wil én komt zelf ook met suggesties. Juist die combinatie vind ik fijn. Ze levert aan op de deadline of ervoor nog, communiceert helder en ik sta nooit voor verrassingen. Heerlijk. Ik kan haar harte aanbevelen.

Website van Charlotte...

Iris Franke - Webdeveloper

Iris Franke is mijn websiteheldin. Reageert sneller dan het licht, vindt nog sneller dan dat de foutjes die ik er zelf handig in geknutseld heb ("Iris! Hellup!"), communiceert helder en duidelijk, geeft deadlines af, haalt die ruimschoots en heeft een hele hoop ervaring in ondernemerschap. Ook dat is merkbaar in de samenwerking. Geen ruis op de lijn, en kennis van zaken. Zo moet het zijn.

Website van Iris...

Vacature VA

In het voorjaar van 2022 ben ik op zoek naar een VA die mij kan helpen. Een paar kernwoorden die bij jou passen:

Lees hier verder...

Zijn er andere vragen die je graag zou willen stellen?

Kom dan naar de Open Dag op 11 september 2022.

Oude wijsheid + nieuwe wetenschap

HeartPepper combineert oude wijsheid graag met nieuwe wetenschap. Dat betekent: we zijn vernieuwend, progressief en modern maar hangen met liefde aan tradities en rituelen die helpen met het vormgeven van jouw groei.

Expertise

Wie er ook werkt met, voor en samen met HeartPepper, we hebben allemaal gedegen opleiding en kennis achter onze kiezen. Ook ons eigen leven hebben we op zijn tijd binnenstebuiten gekeerd. Zodat je werkt met mensen van vlees en bloed en beslist geen boekjespraatjesmakers.

Ervaring

We zijn bij HeartPepper 45+-ers, dus er zit sowieso al 20 jaar werkervaring in ons per persoon. Tel dan nog ons onze levenservaringsjaren erbij op, en dan onze samenwerking...dat staat garant voor diepgang, kwaliteit en gedegen ruggensteun.

Contact

Welkom!

m (085) 004 15 53
e sayhello [at] hearthepper.nl