Van Lusteloos naar Levenslust

Dé weg naar een OERsterke relatie met jezelf (én met anderen)
Superslim, multi-getalenteerd, lief en sensitief. Jij denkt: met dit alles in huis zou ik mijzelf gelukkig moeten voelen.

Maar ja. Je voelt je futloos en gefrustreerd. Er liggen nogal wat plannen in de kast, je hangt te veel rond op Social Media, bent niet echt fit en gezond, baalt stilletjes toch een beetje van je werk. Je slaperige kat doet ’t beter dan jij; die speelt tenminste nog op z’n tijd.

Ondertussen heb je ook nog een volstrekt legitiem verlangen naar een partner, maar denkt: jaaa, maar nú laat ik mooi geen partner toe. Met al die losse eindjes gaan daten, zeker. Óf je huidige relatie kwakkelt al jaren maar je ‘laat het maar zo’, want….En dan komen er allerlei drogredenen waarom je niet voor je jezelf, je OERsterke versie zou kiezen. Van daaruit ga je weer door met lief en aardig voor anderen zijn, dat verdooft je verlangens wel en het zo dus verder versterken van je lusteloosheid. ’s Avonds til je je kat van het dekbed, rol je je op onder de dekens en denkt: zo, deze dag is ook weer voorbij. Check.

Je zit in de fuik

Eigenlijk zit je hier al jaren. Corona deed nog eens ’n duit in het zakje. Maar vóór Corona was het iets anders. En daarvoor ook. En dáárvoor ook al, immers. Dus hier sta je nu: de veertig gepasseerd, potentieel alles in huis om een heel gelukkig leven te leiden maar…je bént alleen, je voelt je alleen of dóet alles alleen.

Het vervelendste is dat eigenlijk niemand echt in de gaten heeft hoe belabberd je je voelt. Je hébt toch een universitaire studie gedaan, je zóu het toch allemaal moeten weten, je bént niet meer 21 maar al aardig door de wol geverfd, hébt een goede baan en leuke vriendenkring. En nee je ‘mag niet klagen’ maar jij weet als enige: de geest is uit de fles en ik lijd in stilte. Soms eventjes dromen over huis en haard verlaten en naar het andere eind van de wereld vertrekken. Oooh. Maar, ja. Of 1 januari gewoon opnieuw beginnen? Maar dan ècht. Of… hoe ging dat voorgaande jaren ook alweer? Help.

Van mij mag je wel klagen. Want zo’n leeggezogen leven is bloedeloos én doodzonde voor iemand zoals jij met al je talenten en potentie. En voor mij maakt het niets uit dat je bij de hoogopgeleide, succesvolle m/v/x hoort. Er is niks om je voor te schamen als je snapt dat het je overlevingsdeel is die je perfect staande deed houden. Dat je gewoon ‘strategieën’ hebt ontwikkeld die goed dienst deden. Althans, tot voor kort. Maar nu is je onrust wakker en wil je echt een ander leven. Want dit is gewoon allemaal niet de bedoeling.

Jij bent de Bedoeling

Misschien herken je dit: je zet jezelf te vaak op de laatste plaats, je bent meestal iets te aardig en zorgen voor de ander zit in je bloed. Dat abonnement hebben op het harmoniemodel is heerlijk voor anderen. Jij lost het immers wel op. Jij zet je schouders er wel onder. Jij neemt de verantwoordelijkheid op je voor het geheel. Op je werk vinden ze dit ook allemaal fantastisch: zo veel verantwoordelijkheidsgevoel en zo veel oplossend vermogen! Niet voor één gat te vangen! Maar jij denkt: ‘En ik dan?’. ‘En ik dan???

The disease to please

Die ‘disease to please‘. Stop er toch mee. Je moet thuiskomen bij jezelf en díe partij tevreden gaan stellen. Die verzorgen, daar attent voor zijn, jezelf op de eerste plek zetten. Dát is nodig. Want dat altijd maar aardig doen is vaak helemaal niet zo onbaatzuchtig als het wel lijkt. In veel gevallen hoop je onbewust dat je er iets voor terugkrijgt. Zonder dat je het zo bedoelt is het toch een uitwisseling met een stille agenda. Ondertussen voel je hoe de weegschaal voor de zoveelste keer weer naar één kant doorslaat. Heb je last van wrok? Ben je diep van binnen boos omdat jij ‘nooit iets terugkrijgt?’, of ben je verdrietig omdat je moet vechten om gehoord en gezien te worden?

If you’re helping someone and expecting something in return, you’re doing business, not kindness.

David Cottrell
Word je eigen uitvalsbasis

In de ander voorop stellen ligt het antwoord op je levensgeluk niet. Het is niet nobel als je je zelfwaarde moet voelen door steeds maar weer uit te moeten lokken hoe ‘goed’ en ‘lief’ je bent. Je leeft met een ‘like-button’ op je voorhoofd en als niemand drukt, ben jij ongelukkig. Dat is en blijft afhankelijk gedrag. En je zelfbeeld afhankelijk maken van andermans reactie, daarmee geef je de regie over je eigen leven weg.

Speel jezelf vrij!

Waarachtige autonomie in verbinding is niet gebaseerd is op ‘emotionele ruilhandel’ maar op schone, respectvolle, liefdevolle uitwisseling waar geven en nemen met elkaar in balans zijn. Trouwens, terzijde: als je graag je ‘soulmate‘ wilt vinden of je huidige relatie opnieuw leven in wilt blazen, dan moet je weten dat die reis ook bij jouzelf begint. Dus: echt schóón genoeg van je eigen geploeter? Speel jezelf dan vrij en stap in. Het is de hoogste tijd.

Deze jaartraining bestaat uit twee delen:
  1. De HĒRŌ-training (10 maanden)
  2. Het Premium 1:1 traject (7 maanden)

Je kunt ze na elkaar volgen samen, of los van elkaar boeken.

“Ik ben aan de HĒRŌtraining begonnen omdat ik het roer echt om wilde gooien. Na tal van workshops en trainingen die me uiteindelijk vaak toch niet echt verder brachten wilde ik een aantal zaken in mijn leven en in mezelf echt veranderen. Ik merkte dat ik telkens weer terugviel in oude patronen en gedachten en er niet in slaagde dit definitief te veranderen. De HĒRŌtrainingt sprak mij aan omdat het een stevig, lang en diep programma is. Niet een weekendje leuk op de hei, maar echt veertig weken aan de bak om de beste versie van mezelf boven te halen. Dat geeft de tijd en ruimte om alles te onderzoeken en om nieuwe patronen en gedragingen echt in te slijten. Carolien is voor mij de perfecte coach tijdens dit traject. Gedreven maar ook geduldig, begrijpend maar ook scherp. Carolien coacht niet alleen in de vorm, maar leeft het zelf ook voor. Dat maakt haar begeleiding menselijk en tastbaar. Ik ben nog maar net begonnen, maar merk dat er van alles in mijn leven aan het bewegen is. Zaken die ik bijna had opgegeven blijken toch te kunnen veranderen. Ik voel me iedere week meer midden in mijn eigen leven staan. Ik kijk uit naar de rest van het programma.”

Wolf Roodsant
HĒRŌtraining (10 maanden-online): De Beste Versie van Jezelf –> Radical Selfcare

Dus aardig zijn voor jezelf, hoe ziet dat er uit in de praktijk? Ik had daar vroeger nooit beeld bij. En tòch is er een concreet en tastbaar recept. En waarom ik weet dat het werkt? Omdat dit mijn pad was. Het zal je niet verbazen als ik zeg dat een OERsterke relatie met jezelf begint bij radicale zelfzorg. Een diep en stevige fundering hebben maakt gewoon gelukkig. Je leeft dan vanuit je eigen bron, voelt weer regie. Dus daar beginnen we mee. Maar dan ook echt op álle vlakken. Eten, bewegen, slapen, vitaliteit, grenzen stellen, assertiviteit leren, ruis uit je leven bannen, huis op orde, verslavingsvrij worden, werk waar je blij van wordt. Kortom: de allerbeste versie van jezelf worden. Dit is een 10 maanden programma dat je online volgt via HeartPepper Opleidingen. Moet jij ’s kijken hoe leuk jij jezelf na die 10 maanden vindt! Stel het je maar eens voor…

If you celebrate your differentness, the world will, too. It believes exactly what you tell it—through the words you use to describe yourself, the actions you take to care for yourself, and the choices you make to express yourself. Tell the world you are one-of-a-kind creation who came here to experience wonder and spread joy. Expect to be accommodated.

Victoria Moran

Dit programma kun je los of samen met het Premium Programma volgen. Na 10 maanden heb je geen losse eindjes meer en is je fundament diep geslagen. Je bent diep geworteld in jezelf en vind je zelf weer de moeite waard. Je lééft! En dat voel jij niet alleen, dat ziet íedereen om je heen. Zo’n partner wil je niet alleen zijn, zo iemand wil je ook naast je, toch?

Carolien is de drijvende kracht achter dit geweldige de HĒRŌtraining. Ik ben er voor 10 maanden ingestapt en dat vraagt een fikse toewijding. Daar krijg je dan ook heel veel voor terug. Want Carolien is niet de eerste de beste. Wat een inspiratie, wat een doe-kracht en wat een moed weet ze los te maken. Ze schuwt niets, deelt als critical friend mokerslagen uit en zit je liefdevol op je huid. Carolien is oprecht en toegewijd en schuwt het ongemak niet. Daar heb je dus echt iets aan. Ik kom het zelden tegen. Carolien laat ons stralen en staat dicht naast ons. De beste versie van jezelf is een rijk en schitterend traject. Ontstellend goed en met verschrikkelijk veel impact als jij je commitment geeft! Een enorme kans die je niet cadeau krijgt maar die ik elk mens gun! 

DOEN.

Harriet Kollen

Het HeartPepper® Premium Programma (7 maanden 1:1 begeleiding)

In het Premium Programma lopen we in 7 maanden samen door de 7 cruciale stappen waarmee je jezelf flink tegen het licht houdt als het gaat over jouw patronen in de liefde voor anderen. Daarvoor móeten we omkijken. Wat heb jij geleerd over hoe je trouw mag zijn aan jezelf? Hoe werd er bij jou thuis omgesprongen met de waarheid? Voel je je eigenlijk wel veilig in dit leven, of ben je nog steeds vooral gericht op dat verkrijgen via de ander? Kun je goed contact maken met jezelf of ben je met je energie altijd bezig met anderen te fixen en plezieren? En hoe doe je dat eigenlijk? Wat zeg je daar zelf over, wat vinden je vrienden daarvan? Durf je jezelf helemaal te laten zien in gezelschap? Of is intimiteit voor jou gevaarlijk terrein, omdat je het koppelt aan ‘jezelf verliezen’ ? Heb je als je eerlijk bent niet echt een idee hoe je om afgestemde aanraking moet vragen, met respect voor jouw wensen en grenzen? Of ga je vanuit lust misschien te snel over tot de daad omdat je denkt dat de ander dat wil, schrik je dan van jezelf en moet je later weer terugkrabbelen? Zit er schaamte op vrije seksualiteit of voel je je misschien te onhandig?

Dit kan je allemaal enorm in de weg zitten als je ten volste liefde wilt kunnen geven én leren ontvangen. En in dat laatste zit jouw leerproces.

Wat ik heb waargenomen in mijn werk, in de bijna 900 mensen die ik begeleid heb, is dat in bijna alle gevallen er wezenlijke stappen over worden geslagen in het ‘proces’ van de liefde organisch te durven laten groeien, stapje voor stapje. En daarvoor is dit programma geschikt. Je basis is al op orde door de HĒRŌtraining en nu kun je gaan onderzoeken waar jouw valkuilen liggen en groeipotentie. Er zijn 7 essentiële stappen nodig om liefde te laten groeien en bloeien. Je leert andere wegen te bewandelen, zodat je die romantische – maar fnuikende – gedachte dat ‘alles vanzelf gaat als je maar eenmaal de juiste treft’ kunt inwisselen voor het werkwoord: liefde. Die ruimte die bij uitstek je triggers weer op doet laaien. Dit traject is separaat te volgen, of in combinatie met de voorafgaande HĒRŌtraining.

‘The Odin Process’ van HeartPepper® – de 7 stappen naar Diepe Liefde

Module 1 & 2: Thema: De Waarheid

Het allerliefst zou je elk moment in je leven ‘radically honest’ willen durven zijn. Helemaal (en dan ook echt he-le-maal) recht doen aan jouw eigen gevoelens, talenten, drijfveren, waarden, ideeën, dromen en verlangens zodat je op je eigen-wijze leeft en liefhebt. Honderd procent trouw aan jezelf.

Module 3 & 4: Thema: Veiligheid

Het allerliefst zou je precies weten hoe je de emotionele veiligheid in jezelf kunt vinden, weten welke stappen je daar voor moet zetten zodat je je daarmee meteen ook veilig bij de ander voelt (want zo werkt het!).

Module 5 & 6: Thema: Contact

Het allerliefst zou je contact kunnen maken vanuit je eigen essentie, daar je stevigheid en bron willen voelen, zodat je onwankelbaar én toegankelijk tegelijk bent. Krachtig en kwetsbaar durven zijn.

Module 7 & 8: Thema: Intimiteit

Het allerliefst zou je intiem worden met respect voor jouw eigen wensen en grenzen zodat je nooit meer de schone schijn hoeft op te houden of toneel hoeft te spelen.

Module 9 & 10: Thema: Liefde

Het allerliefst zou je de allerliefste partner(s) treffen die echt als gelijkgestemde(n) aanvoelen en daarmee in verbinding blijven in alle openheid, liefde en transparantie. Er is balans tussen geven & nemen.

Module 11 & 12: Afgestemde Aanraking

Het allerliefst zou je afgestemd willen leren aanraken en ook zo aangeraakt willen worden, zodat je samen diepgang en liefde kunt voeden in jullie lichamelijke en spirituele samenzijn.

Module 13 & 14: Thema: Seksualiteit

Het allerliefst zou je helemaal jezelf zijn in je seksuele liefdesleven, waar schaamte of oude remmingen verleden tijd zijn. Je partner voelt je (weer) aan omdat jij jezelf trouw bent. Het allerliefst zou je weer vol levensvuur zitten, zin hebben in het leven. Ogen hebben waar sprankeling in zit, die aanstekelijk enthousiasme en liefde uitstralen. Levenslust!

Ja, het allerliefst zou je dat allemaal willen…Omdat je weet dat het dan op alle vlakken in je leven stroomt.

Het Odin Process
  1. Zonder waarheid geen veiligheid…
  2. Zonder veiligheid geen contact…
  3. Zonder contact geen intimiteit…
  4. Zonder intimiteit geen liefde…
  5. Zonder liefde geen afgestemde aanraking…
  6. Zonder afgestemde aanraking geen prettige seksualiteit…
  7. En zonder liefde en seksualiteit geen levenslust.
En wat heeft dit met tantra te maken?

In de authentieke tantra-filosofie gaat het vooral over ‘zuiver leren waarnemen’ en die gevoelens en emoties door je heen laten stromen. En zodra je daar toegang tot krijgt, komt er een bron aan natuurlijk bagage tot je beschikking. Zo creëer je belichaamde wijsheid. Daar word je loepzuiver van, emotioneel. En daar gaat dit hele traject om. Stel je maar eens voor wat dat scheelt aan gedoe in je leven. Een open hart, een opgeruimd hoofd; samen kunnen zijn in respectvol en lief gezelschap. Het. Kan. Wel.

Resultaten

Laat ik het in een paar simpele zinnen zeggen, wat de HĒRŌtraining en het Premium Programma je oplevert. Dit is dé Routekaart naar Echte Liefde. Een Oersterke relatie met jezelf. En dat leidt trouwens ook automatisch tot het aantrekken van mensen die op precies die frequentie leven. Zo vind je misschien zelfs wel je soulmate. Ik sluit het niet uit!

Voor wie?

Dit traject is beslist niet voor ‘iedereen’. Je (m/v/x) bent een dromer en een doener. Een praktische idealist; daarom werk je aan je persoonlijke ontwikkeling. Je weet dat je daarmee hogere doelen dient. De wereld een beetje mooier maken dan jij hem ooit aantrof. Want je hebt het allemaal in huis. Maar het ligt te verstoffen onder je onopgeloste shit. Je bent zelfbewust en hebt een onderzoekende geest. Van uiterlijk vertoon en maskers moet je niet zoveel hebben. Gericht op mens en maatschappij ben je een voorloper, een daadkrachtige initiatiefnemer. Misschien ben je arts of psycholoog, therapeut of creatieve consultant? Tekstschrijver of Social Entrepeneur? Hoe het ook zij, wat je ook doet, wie je ook bent, je hebt jezelf al behoorlijk binnenstebuiten gekeerd. En dit lijkt op het laatste staartje van zelfheling en komt nu op je pad. Het is afgelopen met het gedoe! Je hebt er schoon genoeg van. Het is tijd voor JOU.

Wat voor jou de beste keuze is (beide programma’s of juist alleen 1 van de 2), en of ik degene ben die jou het beste kan bieden wat jij nu nodig hebt, onderzoek ik graag samen met jou in een gesprek. Dan nemen we uitgebreid door waar jij staat, waar je naar toe wilt en wat er voor jou nodig is om daar te komen. Vraag hieronder een intakegesprek aan.

powered by Typeform

Het. Kan. Wel.

“Met regelmaat bezoek ik Carolien, van HeartPepper. Mijn verwondering over haar helderheid en scherpe inzicht blijft maar groeien. Iedere keer weer brengt ze me met haar grote integriteit naar een rijke plek vol diepgang en zelfliefde. Ik voel me verzacht en verstild door haar diepe medemenselijkheid en compassie met alles wat ik meebreng in de sessies; boosheid, droevenis en existentiële levensvragen. Carolien is de beste getuige die ik me maar kan wensen, in mijn turbulente leven temidden van mijn persoonlijke groeiprocessen.” 

FREDERIQUE ~ ADVISEUR

Embodied Wisdom

Mijn visie op het verkrijgen van een OERsterke relatie met jezelf is: Praten (inzicht krijgen) & Voelen (ervaren + lichaamsbewust worden) en Bewegen (verwerken / bewerkstelligen / actie). Om de doodeenvoudige reden dat ik nog nooit iets meegemaakt heb dat beter werkt dan dat. Een combinatie van alle juweeltjes in therapieland plus als grondbeginselen uit tantra. Embodied Wisdom, zoals dat zo mooi heet.

We praten, we moeten voelen wat er te voelen is, we moeten dan bewegen en actie ondernemen. Dat is de routekaart naar succes.

Veiligheid binnen HeartPepper

Bij HeartPepper heb ik het over waar het over moet gaan: jou. En over mijzelf, als dat nuttig is in het proces. Ik ben in mijn aanpak zowel spiritueel als praktisch zodat je stappen gaat zetten die je écht vooruit helpen. Concreet en tastbaar. Je vindt hier een veilige ruimte waarbinnen je met alles durft te komen: met je diepste angsten, je grootste verlangens en al je schaduwkanten en pijn. Om vervolgens te merken dat je ‘kop er niet afgaat’ als je jezelf gewoon laat zien.

Ik werk met jou aan jouw diepste verlangens: de OERsterke relatie met jezelf bewerkstelligen zodat die stevigheid warm beantwoord wordt in al je intieme verbindingen.

Dit is een bericht voor iedereen die twijfelt. Twijfel niet meer. HeartPepper (of beter gezegd: Carolien,) is met recht de beste plek voor je persoonlijke ontwikkeling: lichaam en geest ‘united’. Ik heb heel veel gezocht. Carolien weet wat ze doet, een professional pur sang. Altijd aanspreekbaar. Niet altijd makkelijk, want eerlijk, confronterend en recht-door-zee, maar zuiver. Het was altijd in mijn belang. Ik wilde geen zoete broodjesbakkers, maar geholpen worden, want ik liep vast en zag het zelf gewoon niet meer. En je vrienden vertellen je nooit echt de waarheid. En dan is zo’n aanpak – zorgvuldig en direct – toch het allerbeste wat je je maar kunt wensen. Carolien voelt én denkt na. Is ook eerlijk over zichzelf. Bijvoorbeeld als ze het zelf ook even niet weet. Of twijfelt. Kortom, een reisleider/reiziger aan wie je je kunt toevertrouwen. Superspiritueel zonder ‘India-gedoe’. Eigenlijk het pure tantrawerk. En ik ben de meest kritische klant van Nederland. Ha!”

ANNA ~ DIRECTEUR ONTWIKKELINGSORGANISATIE

Verantwoordelijkheid

Mijn voornaamste voorwaarde is dat ik alleen maar werk met mensen die 100% verantwoordelijkheid nemen voor hun proces. Die voorbij het punt zijn waarop ze nog bezig zijn met de ‘schuld zoeken’ of ‘de fout neerleggen’ bij een ander. Ik wil zo graag dat je begrijpt dat we állemaal ergens Slachtoffer en állemaal wel ’s Dader zijn. Dat je inziet dat we allemaal zowel Onschuldig als Schuldig zijn in ons handelen. Dat de Ene kant van die medaille altijd samengaat met de Andere. Dus, ik werk graag met jou als je beseft dat je kunt leren liefhebben als je je eigen aandeel (= niet gelijk aan schuld) wilt onderzoeken en beide kanten durft te belichten. Om te onderzoeken: wat dóe ik nou toch steeds waardoor ik voor de zóvéélste keer iets manifesteer wat mij niet dient??? En: hoe kan het anders? Dan kunnen we oorzaak & gevolg met elkaar verbinden en de zwakke schakel omvormen tot je vrije hart. Dat vurige open hart waarmee je je eigen toekomst opent. Dat hart dat openbarst van liefde. Voor jezelf en voor anderen. Dat is zo waarneembaar en is bijzonder aantrekkelijk. Daar heb je niemand anders voor nodig dan je eigen besluit om in het diepe te durven springen en actie te ondernemen.

Je krijgt het niet cadeau

Dit gevoel voor verantwoordelijkheid nemen voor je proces, is iets wat ik bij de intake graag vraag. Want je krijgt mijn volledige inzet, maar niet voor niets en zéker niet cadeau. Dus als je een arm om je heen zoekt, diep getroost wilt worden en gewoon even rust wilt vinden in je lichaam, boek dan een tantramassage. Dat is een heerlijke injectie op weg naar meer levenslust. Dít traject is van een ander kaliber.

Tot slot, ik steun je 24/7, je bent vanaf nu echt onder de pannen als je instapt. Maar ik laat je los als je de handschoen niet oppakt. En da’s ook eerlijk. En zuiver. En dat is dan weer mijn OER-zelfzorg.

“Dankjewel Carolien, het was heel bijzonder. Ik vond het proces vooraf erg spannend, maar het viel ontzettend mee.  Fijn dat je zo oprecht, eerlijk en duidelijk bent. En dat je zo’n welkom en vertrouwd gevoel uitstraalt en creëert. En dat je zo liefdevol kunt zijn en geven, waardoor ik er helemaal mocht zijn en zonder iets te moeten doen of voordoen.”

ELLA – ONDERNEMER

Goed. Als je tot hier gekomen bent met lezen, dan heb ik een vermoeden dat we wel eens heel goed bij elkaar zouden kunnen passen. En dat verheugt me. Want dan voel ik me ook uitgenodigd om vol voor JOU te gaan. Snap je? Zo werkt het gewoon. Elke coach/therapeut weet dat. Maar bijna niemand zegt dat hardop. Dat ‘we’ soms moedeloos worden van mensen die graag uit hun ellende willen maar die zelf in hun bed blijven liggen en geloven in magische oplossingen van Hogerhand. Het zou heerlijk zijn maar is het niet het Leven. Je moet discipel willen worden van je eigen pad. Discipline dus.

Over mij

Zie je, het is niet voor iedereen. Want dit is nogàl een programma. Maar ik ben ook niet zomaar ‘een of andere’ coach. Ik ben onorthodox, treed buiten de gebaande paden en leef je voor hoe een leven eruit ziet als je volledig trouw bent aan jezelf. Ik handel in volledige overeenstemming met de Ethische Commissie, waar ik lid van ben (Phoenix Opleidingen) en ben Register Coach die gewoon ingeschreven staat bij het Abituriëntenregister. Dit alles betekent voor jou dat als je je inschrijft voor dit programma, je bij een trainer/coach terechtkomt die je gegarandeerd in beweging krijgt. Ik beloof je geen makkelijke reis maar wel een heel bijzonder, liefdevol en levensveranderend proces. Er zijn handen om je op te vangen. Die van mij.

Het woord is nu aan jou.

Carolien Oosterhoff
Carolien Oosterhoff

Ik begeleid per jaar maximaal 2 x 5 klanten

Kosten totaalpakket

De kosten voor de hele jaartraining (De HĒRŌtraining + Premium Programma 1:1 begeleidingstraject) zijn 6.775,- (ex BTW) als je vóór 31 december 2020 intekent. Daarna gaat de prijs in 2 stappen omhoog. Na 31 december 2020 betaal je 7.775,- (ex BTW) en na 15 januari is je investering 8.775,- (ex BTW). We starten eind januari 2021.

Het Premium Programma is los Euro 5.975,- (ex BTW) en de HĒRŌtraining is los Euro 3.775,- (ex BTW). Neem maar contact op, dan plannen we een intake.

Ben je geen ondernemer, maar betaal je als particulier, dan betaal je 10% minder.

powered by Typeform