Voor wie is het?

HeartPepper® tantramassages

Je bent zelfbewust en hebt een onderzoekende geest. Van uiterlijk vertoon en maskers moet je niet zoveel hebben. Het gaat je om de essentie, in jezelf en in de ander, waar je naar toe wilt. Je houdt van ervaringen voorbij de woorden. Je kunt je misschien moeilijk ontspannen, bent wellicht te ‘resultaatgericht’ in het lichamelijk contact of voelt je te angstig om je helemaal te laten gaan. Bijvoorbeeld doordat je je lastig kunt overgeven. Of omdat je veel emotionele of lichamelijke pijn hebt opgeslagen in je lijf. En als je aanraken en aangeraakt worden altijd associeert met prestatie en druk is tantrawerk echt een uitkomst. HeartPepper richt zich zowel op particulieren als op ondernemers. Want er is helemaal geen scheiding tussen werk en privé.

 •  Zit je altijd maar in je hoofd en kun je maar moeilijk zakken in je lichaam?
 • Verlang je naar meer duidelijkheid in je lijf, zodat je helder registreert wat je voelt (en dùs wat je wilt)?
 • Vind je het lastig om je grenzen aan te geven en geef je dan maar toe (en sluit je daarmee je hart)?
 • Ben je, meer dan je wilt, bezig met de ander te pleasen?

Na 10 jaar HeartPepper® kan ik wel een beetje zeggen welke klanten zich aangesproken voelen door mijn aanpak.

 • Je bent waarschijnlijk ergens tussen de 35 – 60;
 • Je hebt nog niet zoveel ervaring met tantra en vindt deze stap misschien een beetje spannend, je zoekt een zachte landing in deze wereld;
 • Je bent toe aan de volgende stap in je persoonlijke ontwikkeling, het is zeker niet je eerste workshop, massage, trainings- of coachingsgesprek.
 • Je bent waarschijnlijk hoog opgeleid en hebt vermoedelijk een eigen bedrijf.

Een goede intake van tevoren is van belang, voor ons allebei. Ben je op de goede plek bij mij? Zoek je wel precies dit? Op deze manier? Ben ik wel de aangewezen persoon? Die vragen zijn belangrijk om beantwoord te krijgen. Daarom spreek ik je graag eerst telefonisch, dan kun je zelf ook even voelen of het voor jou klopt. Dat moet het uitgangspunt zijn. Een tantramassage is met recht een vol-ledige ervaring.

PS: de eerste jaren werkte ik met m/v. Daarna ben ik me gaan specialiseren in tantramassages voor vrouwen. En inmiddels ben ik tot de conclusie gekomen dat ik ‘genderneutraal’ wil werken. Want het gaat me om de mens, die voor HeartPepper® kiest. Pas je bij mijn filosofie, daar gaat het me om. 

Maak je een afspraak voor een intake?

  Toon a.u.b. dat u menselijk bent door de selectie van het huis.

  close