Workshops

De Dans van Afstand & Nabijheid

In de maandelijkse workshop ‘De Dans van Afstand & Nabijheid’ ga je een volle dag leren en ervaren hoe je contact en intimiteit vormgeeft in je leven. Wat kom je tegen in hoe je contact maakt en afhoudt? Welke blokkades (her)ken je die je inzet om jouw parel in de oester te beschermen? En hoe maak je de weg van binnen naar buiten weer zacht en liefdevol open? Een workshop over raken en geraakt worden, een reis over wensen en grenzen, een verkenningstocht in autonomie en overgave.

In deze workshop leer je je intimiteitspatronen herkennen, verkennen en in beweging brengen en is voor vrouwen én mannen, alleen of als partners. We verwachten van je dat je bereid en in staat bent je eigen situatie als ingang voor je leren te gebruiken. Deze workshop is tevens de introductieworkshop voor de jaartraining die in 2020 begint.

Trainers: Astrid Boogaart & Carolien Oosterhoff

Kosten 165,- Euro.

Tijd: 10.00 uur tot 17:00 uur

Data: zondag 29 september (VOL), zondag 27 oktober (VOL), vrijdag 29 november (nog 4 plekken beschikbaar), zondag 29 december (nog 9 plekken beschikbaar). In december volgen de data voor 2020.

Lokatie: Onder Velours, Oudegracht 268 aandewerf, 3511 VN Utrecht.

Maximaal: 12 deelnemers

Wil je je inschrijven, neem dan contact op.

Contact

Please prove you are human by selecting the Cup.